Pasta jajeczna II

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja ugotować na twardo. Posiekać, dodać starty na małych oczkach ser, zieleninę oraz majonez, doprawić do smaku i wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 784
Data dodania: 2011-02-08

Zdjęcia

Pasta jajeczna II
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta jajeczna II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.