Parówki w naleśnikach

Ocena przepisu

Składniki

ciasto naleśnikowe

Sposób przyrządzenia

Parówki obieramy ze skórki, pieczarki myjemy, drobno siekamy, smażymy na oleju, studzimy, mieszamy z żółtkami, ketchupem i posiekaną natką pietruszki, doprawiamy do smaku.

Ze składników na ciasto naleśnikowe przygotowujemy ciasto, smażymy naleśniki na rozgrzanej teflonowej patelni. Usmażone naleśniki układamy na patelni, układamy nadzienie pieczarkowe i parówki, zawijamy w rulony, układamy w naczyniu, posypujemy startym serem, zapiekamy w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 615
Data dodania: 2011-04-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówki w naleśnikach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.