• apette.pl
  • Papryka faszerowana mięsem i pieczarkami

Papryka faszerowana mięsem i pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Papryki umyć wydrążyć z pestek odcinając górę. Pieczarki pokroić podsmażyć. Z mięsa mielonego cebuli czosnku jaja i bułki przypraw wyrobić masę. Do tego dodać usmażone pieczarki. Do papryk nakładać masę mięsną przykryć górą papryki. Tak przygotowane papryki ułożyć w naczyniu żaroodpornym podlać trochę wodą i wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na ok 1 godzinę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 360
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Papryka faszerowana mięsem i pieczarkami
rosik93#

Dodane przez:

rosik93

2011-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka faszerowana mięsem i pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.