Omlet z wątróbką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki i wątróbkę myjemy, kroimy w plastry, podsmażamy na oleju, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Do miski wbijamy jajka, dodajemy śmietanę i odrobinę mleka, solimy do smaku, mieszamy. Jajka wlewamy na rozgrzaną patelnię, gdy omlet podsmaży się od spodu wrzucamy podsmażone pieczarki z wątróbką, posypujemy startym żółtym serem, podsmażamy pod przykryciem, podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1008
Data dodania: 2011-04-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Omlet z wątróbką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.