Nadziewane pieczarki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oleju. Pieczarki oczyścić, wydrążyć trzonki i je posiekać. Dodać do cebuli, poddusić razem, doprawić do smaku. Wbić dwa jajka i usmażyć. Pieczarki nadziewać jajecznicą i na wierzch posypać bułką tartą. Podpiec w piekarniku ok 20 minut. Na wierzch posypać koperkiem. Wszystko przełożyć na półmisek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 441
Data dodania: 2011-11-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane pieczarki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.