Mus jagodowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Porzeczki i białko zmiksować minutę dodać do smaku cukier i znów miksować kilka minut. Schłodzić. Mus można wykorzystać jako sos do naleśników z owocami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 673
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Mus jagodowy
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mus jagodowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.