Mus ananasowy

Ocena przepisu

Składniki

  • plastry ananasa 1 puszka
  • kremówka 1 szkl

Sposób przyrządzenia

Ananasy lekko odsączamy z soku, przekładamy do malaksera i rozbijamy na puszysty mus. Gdy będzie ścisły, dodajemy łyżkę zalew ananasowej. Gotowy wykładamy do pucharków, wstawiamy do lodówki, dobrze schładzamy. Przed podaniem ubijamy śmietanę, Na porcję musu nakładamy zgrabny 2 łyżki ubitej śmietany.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 904
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mus ananasowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.