Miseczki z mortadeli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki oraz cebulę kroimy na małe kawałki, smażymy na rozgrzanym oleju 15-20 minut. Paprykę kroimy w kostkę, kukurydzę osączamy dodajemy do pieczarek, doprawiamy solą oraz pieprzem, podgrzewamy. W tym samym czasie na patelni smażymy plastry mortadeli. Boki mortadeli powinny zawinąć się do środka, tworząc miseczki. Następnie wkładamy w nie nadzienie przygotowane z pieczarek. Miseczki podajemy z ryżem, polane keczupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 643
Data dodania: 2010-04-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Miseczki z mortadeli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.