Miodownik

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubijamy na sztywną pianę białka z cukrem, kolejno dodajemy żółtka i mieszamy. Mąkę oraz proszek do pieczenia dodajemy po troszku do ubitych jaj. Pod koniec dodajemy roztopiony ale ostudzony miód. Tak przygotowaną masę wylewamy do wysmarowanej formy. Pieczemy w temperaturze 200 stopni około 40 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1152
Data dodania: 2010-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Miodownik

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.