Mintaj w zalewie

Ocena przepisu

Składniki

zalewa

Sposób przyrządzenia

Rybę pokroić na kawałki. Doprawić solą i pieprzem. Obtaczać w mące i podsmażyć z obu stron. Odczekać aż lekko ostygnie. Zalewa: wszystko gotujemy do momentu zagotowania. Cebule podsmażamy. Ostudzoną rybkę przekładamy z podsmażoną cebulką i zalewamy wywarem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 631
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Mintaj w zalewie
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mintaj w zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.