Mielone z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć i wymieszać z mięsem mielonym, jajkiem oraz posiekaną cebulą. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz tymiankiem i bazylią. Masę dokładnie wyrobić. Pieczarki umyć i oczyścić, a następnie drobno pokroić, podsmażyć na odrobinie oleju i dodać do mięsa. Z masy mięsnej formować kulki, lekko spłaszczać je dłonią i obtaczać je w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor ze wszystkich stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 719
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Mielone z pieczarkami
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-04-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielone z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.