Masa orzechowa na biszkopt

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Orzechy pokroić (grubo). Śmietanę cukry margarynę zagotować, dodać orzechy i gotować około 10 min. Wystudzoną masę wylać na biszkopt. Na orzechy można wylać polewę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 678
Data dodania: 2010-03-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masa orzechowa na biszkopt

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.