Masa orzechowa

Ocena przepisu

Składniki

  • łuskane orzechy włoskie 250 g
  • cukier puder 250 g
  • śmietanka 100 ml
  • olejek waniliowy

Sposób przyrządzenia

Orzechy zemleć i utrzeć z cukrem, śmietanką i olejkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 758
Data dodania: 2010-07-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masa orzechowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.