Marmolada z jabłek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Robimy przecier z jabłek i zagęszczamy go. Do niego dodajemy cukier, gotujemy cały czas mieszając około 20 minut. Następnie wkładamy marmoladę do ciepłych słoików. Zabezpieczamy je jak słoiki z dżemem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 868
Data dodania: 2010-10-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marmolada z jabłek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.