Marchewka ala romana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrana marchewkę myjemy i kroimy na plasterki. Zalewamy wrzątkiem, solimy i gotujemy 10 minut. W połowie gotowania dodajemy masło oraz szczyptę cukru. Następnie odcedzamy, a w wodzie z gotowania namaczamy rodzynki. Układamy marchew w misce, skrapiamy sokiem z cytryny i dorzucamy odcedzone rodzynki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 521
Data dodania: 2012-06-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka ala romana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.