Majonez domowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtka włożyć do miski, posolić, dodać kilka kropel soku z cytryny i ucierać trzepaczką. Początkowo dodawać oliwę po kropli, a gdy masa zacznie gęstnieć, wprowadzać oliwę cienką strużką, aż do końca ucierania, dodając po trochu soku z cytryny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1311
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Majonez domowy
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-06-09
Majonez domowy
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Majonez domowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.