Łososiowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, pokroić w dużą kostkę. Cebulę dymkę pokroić w plasterki. Czosnek obrać, zmiażdżyć. W rondlu o grubym dnie mocno rozgrzać oliwę, wrzucić pokrojoną białą część cebuli dymki i czosnek, zeszklić. Dodać ziemniaki, liść laurowy. Wlać gorący bulion, gotować na małym ogniu, aż ziemniaki się rozgotują. Łososia pokroić w paseczki. Zupę posolić do smaku, przyprawić pieprzem. Dodać szczyptę kminku, jogurt, łososia, natkę i koperek, wymieszać, od razu podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1057
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Łososiowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.