Kurki smażone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kurki tak długo płukałam aż były czyste, następnie odcedziłam na sicie i pozostawiłam do wysuszenia by dobrze się kroiły na małe kawałki. Grzyby gotowałam około 5 minut. Między czasie na rozgrzanym oleju zeszkliłam cebulę, pokrojoną na drobne kawałki. Pod koniec smażenia dodałam kurki doprawiłam wg. Uznania solą oraz pieprzem i smażyłam lekko mieszając. Pod koniec smażenia posypałam posiekaną natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 508
Data dodania: 2012-07-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kurki smażone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.