• apette.pl
  • Kukurydziane bułeczki dla bezglutenowców

Kukurydziane bułeczki dla bezglutenowców

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę kukurydzianą przesypać do miski. Dodać proszek do pieczenia, cukier oraz sól. Dobrze połączyć ze sobą. Wlać mleko i śmietanę. Dodać masło. Wbić jajko. Wszystko razem wymieszać. Tak przygotowane ciasto przelewać do foremek na muffinki do 1/2 wysokości. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 170 stopni i piec ok. 2o minut sprawdzając patyczkiem, czy bułeczki są już dobre.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1106
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Kukurydziane bułeczki dla bezglutenowców
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-30
Kukurydziane bułeczki dla bezglutenowców
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kukurydziane bułeczki dla bezglutenowców

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.