Kotlety schabowe tradycyjne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem bardzo mocno, przyprawiamy pieprzem i solą z obu stron, odstawiamy na 3 godziny do lodówki. Przed samym smażeniem panierujemy w mące, rozbitym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 9
Wyświetlenia: 683
Data dodania: 2011-02-07

Zdjęcia

Kotlety schabowe tradycyjne
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-07
Kotlety schabowe tradycyjne
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety schabowe tradycyjne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.