Kompot z truskawek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki umyć, oczyścić z szypułek. Napełnić słoiki do połowy dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 10 min. Ale nie dłużej bo będą za miękkie.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 970
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Kompot z truskawek
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z truskawek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.