Knedle z bułką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, drobno kroimy, smażymy na oleju. Bułki kroimy w kostkę, zalewamy mlekiem, pozostawiamy na kilka minut. Mleko z bułkami mieszamy z pieczarkami, żółtkami i przesianą mąką, dodajemy ubitą pianę z białek, doprawiamy solą i pieprzem. Na stolnicy formujemy kulki z ciasta, gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oleju. Po odcedzeniu polewamy podsmażoną na oleju bułką tarta, podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 486
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Knedle z bułką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.