Kluseczki z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ubić dodając stopniowo mąkę, sól i wodę i utarte na grubej tarce jabłka, ciasto ubijać, aż stanie się gładkie. Gotować jak kluski kładzione. Polać roztopionym masłem i posypać cukrem zmieszanym z odrobiną mielonego cynamonu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 617
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluseczki z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.