Klops rybny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety myjemy, skrapiamy sokiem z cytryny, solimy, pieprzymy, pozostawiamy na godzinę w lodówce. Bułkę moczymy w mleku. Przez maszynkę do mięsa mielimy rybę i bułkę. Cebulę i pieczarki kroimy, smażymy na oleju z dodatkiem soli, po usmażeniu mieszamy z masą rybną, jajkiem, posiekaną natką pietruszki, doprawiamy do smaku. Formujemy podłużny klops, posypujemy bułka tartą, skrapiamy olejem, układamy na blaszce, pieczemy około 1 godziny w 180 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1002
Data dodania: 2011-04-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Klops rybny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.