Kalmary smażone saute

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Tuszki kalmarów przygotować jak wyżej. Następnie wyjąć, osuszyć, pokroić w grube pierścienie, posypać przyprawami, oprószyć mąką i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 646
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalmary smażone saute

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.