• apette.pl
  • Kalafiorowa z kiełbaską i koperkiem

Kalafiorowa z kiełbaską i koperkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior podzielić na różyczki, opłukać i włożyć do garnka. Zalać wodą tak, aby kalafior był zakryty i postawić garnek na ogień. Jak się zagotuje posolić, dodać pokrojoną w kostkę kiełbaskę i gotować do miękkości.

Na koniec wsypać kaszę mannę, chwilę pogotować i zabielić śmietaną. Doprawić zupę do smaku solą, pieprzem i wymieszać z posiekanym koperkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 413
Data dodania: 2012-01-23

Zdjęcia

Kalafiorowa z kiełbaską i koperkiem
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2012-01-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalafiorowa z kiełbaską i koperkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.