Kajzerki zapiekane z parówkami

Ocena przepisu

Opis

Kajzerki zapiekane z parówkami

Składniki

  • kajzerka 2 sztuki
  • parówki cienkie 2 sztuki
  • cebula 1/4 sztuki
  • żółty ser 5 dag
  • masło do posmarowania
  • ketchup wg uznania

Sposób przyrządzenia

Kajzerki przekroić na połowy. Posmarować cienko masłem i ketchupem. Parówki obrać z osłonek i pokroić na plasterki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Na posmarowane bułki nakładać bułki i posypać cebulą. Zasypać startym żółtym serem. Zapiekać do rozpuszczenia sera.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1706
Data dodania: 2011-03-31

Zdjęcia

Kajzerki zapiekane z parówkami
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-03-31
Kajzerki zapiekane z parówkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kajzerki zapiekane z parówkami

2011-04-03 10:33:24

parówki? nie chce demonizować, ale czytajcie ludziska skład na opakowaniu i nie jedzcie tego szitu, szkoda zdrowia, NAPRAWDĘ!!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.