Jajka faszerowane szynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przeciąć na pół, wyjąć żółtka, tak by nie uszkodzić białek. W maszynce zmielić żółtka, szynkę i śliwki. Masę starannie wymieszać z musztardą, majonezem, pieprzem i solą. Napełnić nią białka.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 911
Data dodania: 2009-03-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Jajka faszerowane szynką

!Danka#

!Danka

2009-06-29 11:39:18

Polecam dodac jeszcze dodac zamiast majonezu sosu tatarskiego, jest super..
!Celia#

!Celia

2009-03-07 11:55:40

Bardzo smaczne na swieta jak znalazl, polecam posypac jeszcze papryka w proszku jest jeszcze lepsze...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.