Jabłka smażone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka obrać, wydrążyć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce. Wszystko włożyć do garnka, wlać 4 łyżki wody i zagotować pod przykryciem. Gdy jabłka będą miękkie dodać cukry.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 763
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Jabłka smażone
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-01-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka smażone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.