Jabłka pieczone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka myjemy, łyżeczką wydrążamy gniazda nasienne. Do powstałych wgłębień dajemy miód, posypujemy cynamonem. Wierzch przykrywamy odciętym krążkiem, owijamy w folię aluminiową i zapiekamy około 15 minut, może dłużej zależy od rodzaju jabłek. Pyszna przekąska w chłodne dni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 500
Data dodania: 2011-03-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jabłka pieczone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.