Hod-dogi domowe na szybko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułki przekrawamy na pół. Następnie smarujemy je masłem, do środka wkładamy po jednej parówce i wkładamy do piekarnika. Pieczemy do momentu, aż masło się całkowicie rozpuści a bułeczki lekko zarumienią. Następnie układamy pokrojoną drobniutko kapustę pekińską oraz pokrojone w plasterki ogórki. Całość polewamy keczupem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1260
Data dodania: 2010-03-13

Zdjęcia

Hod-dogi domowe na szybko
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Hod-dogi domowe na szybko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.