Gozinach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować miód z cukrem, wsypać do syropu drobno posiekane i lekko obsmażone orzechy, po czym gotować przez 15 minut. Gorący godzinach wyłożyć na talerz opłukany zimną wodą, wyrównać powierzchnię i ostudzić. Następnie talerz lekko podgrzać, zdjąć godzinach w całości pokroić na romby i znów ułożyć na talerzu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 788
Data dodania: 2010-02-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gozinach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.