• apette.pl
  • Flondra w sosie pomidorowym z papryką

Flondra w sosie pomidorowym z papryką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę pokroić w paski i podsmażyć na łyżce oleju. Zmiksować pomidory z puszki i dodać do papryki. Zagęścić sos zasmażka z mąki i masła. Fladrę skrapiamy sokiem z cytryny i delikatnie solimy. Podsmażamy na pozostałym oleju. Podajemy razem z sosem i posypane natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Czas smażenia: 5 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 512
Data dodania: 2012-05-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Flondra w sosie pomidorowym z papryką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.