Faszerowane bułeczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z bułek odkrawamy wierzchy i usuwamy miąższ. Wędlinę kroimy w kostkę, rzodkiewki i ogórka w plasterki, a papryki w paski. Składniki dusimy na oleju 15 minut. Ser ścieramy na tarce. Bułki nadziewamy farszem, posypujemy serem i zapiekamy, aż ser się roztopi. Dekorujemy natką i koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 994
Data dodania: 2010-10-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane bułeczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.