Fasolowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę namoczyć na noc, odcedzić, zalać świeżą wodą, zagotować. Mięso zalać 4 litrami wody, zagotować, zdjąć szumowiny. Włożyć obraną włoszczyznę, liść laurowy, pieprz, sól, ugotować wywar. Dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i paprykę. Do miękkich wrzuć fasolę, koncentrat i pokrojone w krążki parówki. Gotować 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1169
Data dodania: 2008-12-05

Zdjęcia

Fasolowa
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-12
Fasolowa
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Fasolowa

2010-02-25 19:32:26

Lubię fasolowe zupy.

2010-02-18 10:47:39

No smaczne zupa fasolowa ;-P

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.