Fasola szparagowa z mięsem

Ocena przepisu

Składniki

  • fasola szparagowa 150 g
  • wołowina 60 g
  • cebula 40 g
  • masło 5 g
  • słodka papryka 50 g
  • pomidor 60 g
  • sól do smaku

Sposób przyrządzenia

Mięso oczyścić ze ściegiem, pokroić na kawałki, włożyć do garnka, dodać pokrojone w słomkę fasolę szparagową i paprykę, kawałki pomidorów, drobno pokrojoną i przesmażoną cebulę, sól oraz trochę wody i, mieszając od czasu do czasu, ugotować całość na średnim ogniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 710
Data dodania: 2011-01-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola szparagowa z mięsem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.