Fasola Alexandra

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę zalać zimną wodą, zagotować, zostawić na 2 godziny, dogotować. Mięso podsmażyć, dodać drobno posiekaną cebulę, lekko zrumienić, skropić wodą i dusić do miękkości. Paprykę pokroić w kostkę razem z wieprzowiną, podsmażyć i dodać do wołowiny w połowie gotowania. Tłuszcz rozgrzać, wymieszać z mąką, zasmażyć, wymieszać z fasolą i pozostałymi składnikami, przyprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 867
Data dodania: 2008-09-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola Alexandra

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.