Domowe hamburgey

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułki przekrawamy na pół, wkładamy do każdego po jednym steku, całość wkładamy do piekarnika, żeby się dobrze podgrzało. Następnie do środka każdego z hamburgera wkładamy kukurydzę, ogórki pokrojone w plasterki oraz poszatkowaną kapustę pekińską. Na całość kładziemy po 2 łyżeczki majonezu.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1015
Data dodania: 2010-03-12

Zdjęcia

Domowe hamburgey
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Domowe hamburgey

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.