Delikatna tuńczykówka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Jeszcze ciepły makaron polej olejem z puszki tuńczyka, potem dodaj rozdrobnionego tuńczyka, kukurydzę i posiekany szczypiorek, dopraw i schłodź w lodówce 10 minut. Smacznego.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 888
Data dodania: 2010-04-17

Zdjęcia

Delikatna tuńczykówka
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2010-04-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Delikatna tuńczykówka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.