Czosnkowe tosty domowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chleb smarujemy masłem każdą kromkę. Na koniec sypiemy czosnkiem wkładamy tosty do lodówki na 30 minut, opiekamy w rozgrzanym opiekaczu 3 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1350
Data dodania: 2009-12-29

Zdjęcia

Czosnkowe tosty domowe
monika4#

Dodane przez:

monika4

2009-12-29
Czosnkowe tosty domowe
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Czosnkowe tosty domowe

2010-02-25 17:58:37

Muszą być dobre.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.