Cykoria z tatarem łososiowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko ugotować na twardo, przestudzić, obrać, pokroić w drobną kosteczkę. Łososia również pokroić w drobną kosteczkę. Oliwę wymieszać z sokiem cytrynowym, pieprzem i solą. Cebulę i jajko przemieszać z pokrojonym łososiem. Dodać przygotowaną marynatę ziołową. Całość ponownie dokładnie wymieszać. Wstawić na 30 minut do lodówki. Liście cykorii opłukać i osuszyć. Szczypiorek opłukać, osuszyć, drobno posiekać. Na liście cykorii przełożyć tatara łososiowego. Posypać szczypiorkiem, podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 857
Data dodania: 2010-03-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Cykoria z tatarem łososiowym

2010-03-10 13:33:37

nie jadłam takiego czegoś.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.