Ciepła kanapka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paluchy pokroić wzdłuż. Z 6 połówek wybrać miąższ. Każdą część smarować masłem. Pieczarki pokroić w plasterki, smażyć do miękkości. Pod koniec doprawić pieprzem i solą. Pomidory i ogórki pokroić w plasterki. Paluchy ułożyć w brytfance. Najpierw położyć pieczarki, potem szynkę, pomidora i ogórka, zasypać serem. Piec 15 minut w temp. 180 st. C. Dekorować ogórkiem i ketchupem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1884
Data dodania: 2008-11-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Ciepła kanapka

2010-02-25 20:38:05

Lepsza ciepła, niż zimna.

2010-02-17 19:37:48

Świetny ciepła kanapka

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.