Budyń na soku bananowym bezmleczny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z soku bananowego odlewamy 1/2 szklankę soku, pozostały sok przelewamy do rondla, zagotowujemy. Do odlanego soku dodajemy 1 opakowanie cukru waniliowego i mąkę ziemniaczaną, dokładnie mieszamy. Dodajemy do zagotowanego soku bananowego, zdejmujemy z ogna, cały czas mieszamy, aby nie powstały gródki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 968
Data dodania: 2011-04-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Budyń na soku bananowym bezmleczny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.