Boczniakowe kotlety

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczniaki oczyścić, odciąć ogonki, opłukać i osączyć. Jajka roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem. Boczniaki obtoczyć w mące, jajku i tartej bułce. Rozgrzać olej z masłem, na gorącym smażyć boczniaki z obu stron na chrupiąco. Osączyć na papierze. Posypać gotowe natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1664
Data dodania: 2008-11-17

Zdjęcia

Boczniakowe kotlety
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-01-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (7)

Komentarze

Do przepisu na: Boczniakowe kotlety

2010-02-24 21:38:06

Te grzyby są smaczne.

2010-02-04 12:20:12

Są pyszne.
!Asiok#

!Asiok

2009-03-23 22:58:57

A ja polecam dodac jeszcze drobno posiekanej bazylii i zmielonego kminku
!Kola#

!Kola

2009-03-03 12:50:40

Witam palce lizac jak normalne kotlety, a mniej cholesterolu, mozna dla cukrzykow, polecam

2009-02-27 19:19:53

A ja polecam dodac sezamu do panierki i posypac, jest super zdrowe i dobre.

2009-02-27 19:06:25

Wiem ze super bo probowalem, ale jeszcze mozna dodac estragonu i bardzo, bardzo wykwintne, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.