Bitki wołowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy, kroimy w poprzek włókien na plastry, delikatnie rozbijamy tłuczkiem do mięsa, przyprawiamy sola i pieprzem, panierujemy w mące, podsmażamy na rozgrzanym oleju, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, dusimy pod przykryciem. Na koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy wymieszany z śmietaną, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i maggi, dusimy 5 minut, podajemy z ziemniakami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 835
Data dodania: 2011-04-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bitki wołowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.