Biszkopt

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubić z solą na sztywno dodać cukier i ubijać. Dodawać po jednym żółtku cały czas ubijając aż masa będzie sztywna. Dodać przesiane i wymieszane z proszkiem mąki i powoli mieszać. Wylać do formy wysmarowanej margaryną i posypanej bułką tartą. Piec 25 min w 160 st.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 855
Data dodania: 2010-04-27

Zdjęcia

Biszkopt
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.