Zupa z pulpetami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę pokroić w paseczki. Do mięsa dodać jajka, doprawić do smaku. Wyrobić mięso. Formujemy pulpeciki i wrzucamy na gotujący się bulion. Gotujemy ok 15 minut, wyciągamy i włożyć do tego bulionu kapustę pekińską. Gdy kapusta będzie miękka włożyć ponownie klopsiki, ewentualnie doprawić do smaku zupę. Wyłączyć, rozlewamy zupę na talerze dodając klopsiki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1361
Data dodania: 2010-11-22

Zdjęcia

Zupa z pulpetami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z pulpetami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.