Zraziki z rusztu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę obieramy ze skórki, drobno kroimy i mieszamy z mielonym mięsem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Cebulę dzielimy na 4 części. Jedną jej część, czosnek, 2 łyżki oleju i natkę pietruszki dodajemy do mięsa. Całość wyrabiamy na jednolitą masę. Z masy formujemy podłużne zraziki, lekko spłaszczamy. Pieczemy je na grillu z każdej strony. Gotowe mięso podajemy z resztą surowej cebuli i sałatką z pomidorów.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1141
Data dodania: 2010-10-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zraziki z rusztu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.