Zawijańce w waflu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso wyrobić z jajkiem, dodać drobno pokrojoną cebulę i 2 łyżki tartej bułki. Doprawić przyprawami do smaku. Oczyszczoną i umytą paprykę, ogórki i ser pokroić w paski, wafel pokroić na części skropić wodą. Kawałki wafla posmarować masą mięsną, do środka kłaść po pasku warzyw i sera, zwijać i panierować w jajku i bułce smażyć na rozgrzanym oleju na złoto.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 554
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zawijańce w waflu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.