Udka w sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki popłukać, pokroić i osączyć. Marchew opłukać, pokroić na talarki. Udka opłukać, przekroić na połowy, osuszyć i obsmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać pokrojoną cebulę, przygotowane pieczarki i marchew. Razem przesmażyć. Podlać wodą oprószyć przyprawą kuchenną i dusić do miękkości. Na koniec dodać bułkę tartą, uzupełnić potrzebną ilością wody i gotować aż się bułka rozgotuje. Dodać posiekaną natkę pietruszki i doprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 874
Data dodania: 2012-09-27

Zdjęcia

Udka w sosie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Udka w sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.